O piele mai curată și mai sănătoasă reprezintă idealul la care visează fiecare persoană.

Într-o lume în care filtrele domină din ce în ce mai mult, dorința de a avea o piele perfectă este tot mai acerbă. Fapt pentru care începi să te documentezi, să stabilești o alimentație corespunzătoare și să îți umpli dulapul cu nenumărate creme care promit transformări miraculoase. Doar că toate acestea necesită timp și multă răbdare. Și atunci fie renunți, fie încerci o nouă rutină de îngrijire a pielii. Și în acest mod rezultatele întârzie să apară.

Acneea, hiperpigmentarea, porii măriți sau tenul lipsit de luminozitate sunt printre cele mai des întâlnite probleme ale pielii.

Iar în privința tratamentelor faciale sau corporale, de câte ori le-ai amânat fiindcă te-ai gândit că nu ai timpul necesar să aștepți ca pielea să se recupereze?

Cunoscând toate aceste nevoi, Dermalinfusion este singurul tratament non- invaziv, bazat pe o tehnologie americană patentată care acționează simultan în 3 pași: exfoliază eficient celulele deteriorate, curăță în profunzime și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii. Astfel că îți poți continua ziua, imediat după tratament fără să fii nevoită să stai în casă.

Rezultatul? O piele mai luminoasă și mai întinerită.

Cum decurge tratamentul?

Dermalinfusion realizează o restructurare simultană și infuzie de ser în momentul maxim de receptivitate a pielii.

Camera pneumatică de pe vârful aplicatorului, creează la contactul cu pielea o aspirație în buclă închisă, ridicând instantaneu pielea pentru extracție și abraziune, de către un vârf de diamant exfoliant încastrat. În același timp, presiunea pneumatică infuzează pielea cu seruri bogate.

Sună bine? Și află că asta nu este tot, deoarece procesul nu este secvențial, ci simultan! Secretul care stă la baza tehnologiei Dermalinfuson este că elimină diferențele de timp dintre exfoliere și aplicarea serului, pentru o receptivitate și o retenție optimă a pielii.

Da, ai citit bine! Infuzare și exfoliere simultan! Magia Dermalinfusion nu are limite!

De ce? Prin infuzarea serurilor în piele în momentul exfolierii, aceasta experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active la adâncimi optime și o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției la un nivel mai profund.

Și mai mult decât atat, cheia tehnologiei Dermalinfusion constă în linia sa de seruri speciale și profesionale Pro- Infusion.

Iar dacă esti reticientă în general în privința serurilor, te asigurăm că fiecare dintre acestea reprezintă rezultatul unei cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii și sunt concepute pentru a trata o anumită afecțiune specifică pielii.

Iar efectele nu se opresc atunci când se încheie tratamentul.

Cum? Tratamentul vizează stimularea reînnoirii țesutului, astfel că îmbunătățirea aspectului pielii continuă pe măsură ce noile și sănătoasele celule se ridică la suprafață. Astfel te bucuri de o strălucire și netezire a pielii care durează o bună perioadă de timp

Care sunt rezultatele și beneficiile?

Printre cele mai importante beneficii ale tratamentului Dermalinfusion enumerăm:

  • Compatibilitatea sa cu toate tipurile de piele;
  • Acțiunea inclusiv la nivelul zonelor sensibile din jurul buzelor și ochilor;
  • Revigoreză și reînnoiește țesutul;
  • Curățărea în profunzime a impurităților;
  • Ajută la detoxifierea țesutului;
  • Ajută la hidratarea celulară și la funcțiile pielii.

Personalizabil pentru toate tipurile de piele si pentru diverse probleme ale tenului:

  • Ten deshidratat, cu linii și riduri fine
  • Ten acneic, cicatrici postacneice
  • Ten gras, cu pori măriți
  • Texturi neuniforme
  • Hiperpigmentări (post-operatorii, melasmă, lentigo)

Recomandat de către medici chirurgi și dermatologi din întreaga lume, tratamentul Dermalinfusion poate fi efectuat la Illuma Clinique!

Uită de fond de ten și bucură-te de vară cu cel mai chic accesoriu: pielea ta catifelată, întinerită, hidratată, fără imperfecțiuni!