Recapătă frumusețea pielii tale prin cele mai inovatoare și revoluționare proceduri

Acceptarea propriului corp, mai ales pentru femei, a fost întotdeauna un subiect sensibil, o arie în care multe insecurități și conflicte interioare deseori au dus la ignorarea problemelor în locul rezolvării eficiente a acestora. Una dintre cele mai comune imperfecțiuni ale corpului este, cu siguranță, laxitatea pielii, ale cărei semne vizibile nu apar doar la o anumită vârstă și cu aceleași dovezi precum genetica, mediul, obiceiurile sau stilul de viață. Cele mai afectate zone sunt abdomenul sau brațele.

Pentru majoritatea femeilor, laxitatea pielii nu este doar o pată de frumusețe, un mic defect ci poate să fie și o adevărată problemă cu repercusiuni considerabile în viața de zi cu zi. Ca de exemplu, sentimentul de nesiguranță, alegând să poarte o vestimentație care poate să acopere ariile cu probleme. Toate aceste obstacole și bariere create de schimbările corporale produse de-a lungul timpului, le forțează pe multe femei să trăiască cu un sentiment de frustrare. Pentru majoritatea femeilor, medicina estetică pentru corp este un domeniu aproape neexplorat, în așteptarea unor soluții non – invazive, accesibile și cu rezultate rapide, iar acum la ora actuală nu se găsesc pe scară largă.

Profhilo Body este un tratament revoluționar care aduce în atenție o abordare nouă în ceea ce privește remedierea problemelor de laxitate a pielii, ce combină tratamentul injectabil efectuat în clinică, cu tratamente ce se continuă de pacient acasă, ca tratament de întreținere. Produsul este conceput ca o soluție pentru laxitatea pielii dar este, de asemenea, potrivit pentru a fi utilizat în combinație cu alte tratamente estetice. Este o inovație pe piața tratamentelor corporale care asigură rezultate care pot să fie atinse simplu, eficient și într-un timp relativ scurt.

Ce este procedura?

Sunt necesare doar 5 – 10 puncte de injectare pentru a oferi un confort maxim cu rezultate vizibile după numai două sesiuni. Complexul hibrid, unic pe piață are o eficiență dovedită cu efecte care se mențin pe termen lung. Profhilo este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele și redă fermitatea pielii pe termen lung. Datorită compoziției cu o puritate ridicată și absenței aditivilor, produsul oferă un grad de mare siguranță și reduce efectele secundare.

Cum se realizeaza procedura?

Pentru cele mai bune rezultate se recomandă un ciclu inițial de două sesiuni de tratament cu un interval de 30 de zile, urmat dacă este necesar, de tratamente de întreținere. Cu toate acestea se recomandă evaluarea pacientului în funcție de gradul de îmbătrânire al pielii. Procedura este non – invaziva deoarece reduce posibilitatea apariției vânătăilor, umflăturilor, maximizând în același timp difuzia produsului în țesături.

Prohfilo este recomandat în procesul fiziologic al îmbătrânirii țesuturilor când fibrele elastice și colagenul sunt afectate, în procesul de reparare a țesutului dermic în caz de acnee sau cicatrici, în caz de pierdere sau compromis al țesutului adipos. Cu trecerea timpului, pielea începe să își piardă din elasticitate și fermitate, devenind inestetică iar acest tratament cu rezultate dovedite poate să îți aducă multe avantaje.

Ce simti in timpul procedurii?

Având în vedere că este o procedură non invazivă, tratamentul este nedureros și senzațiile resimțite în timpul tratamentului sunt cele specifice tratamentelor injectabile.

Ce rezultate se obtin in urma procedurii?

Cele mai bune rezultate ale tratamentului Profhilo Body sunt obținute după numai două ședințe efectuate conform indicațiilor specialiștilor. Pielea este mai fermă, are un aspect hidratat, mai întinerit și mai revigorat.

Cat dureaza o sedinta?

Numărul de ședințe necesare pentru rejuvenarea pielii depinde de la persoană la persoană. Specialiștii recomandă efectuarea a două ședințe la un interval de o lună care să se repete apoi anual, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate.

Cum trebuie sa te pregatesti inaintea procedurii?

Se recomandă cu 72 de ore înainte evitarea consumului de tutun și de alcool.

Care sunt indicatiile dupa procedura?

Profhilo este un tratament care nu necesită perioadă de recuperare și vei putea să îți desfășori activitățile obișnuite imediat după tratament iar medicul estetician îți va oferi informații complete de îngrijire ulterioară.

După efectuarea procedurii cu acest tratament revoluționar este indicat să nu te expui la soare, solar, saună și frig intens precum și la efort fizic timp de o săptămână după procedură. Persistența reacțiilor inflamatorii mai mult de o săptămână sau apariția oricăror reacții adverse trebuie raportate imediat medicului.

Care sunt principalele reactii adverse?

Reacțiile adverse cele mai frecvent întâlnite sunt senzația de disconfort în timpul injectării și după aceasta, prurit, edem, eritem la locul injectării (ce dispare în două – trei zile), echimoze, inflamație la locul injectării, dar toate acestea se remit spontan la câteva zile după intervenție. Riscul apariției vânătăilor este mic. Rezultatul final constă într-o piele mult mai fermă cu aspect îmbunătățit iar rezultatele sunt vizibile numai după două ședințe.

Care sunt contraindicatiile?

Tratamentul nu prezintă contraindicații iar singurele efecte adverse care pot apărea, deși sunt rare, sunt hematoamele care pot apărea în timpul injectării. Deoarece este injectat superficial, este un produs foarte sigur neavând efecte adverse care să producă îngrijorare sau probleme care să necesite intervenție medicală imediată.

La fel ca în cazul oricărui tratament injectabil, Profhilo Body nu este recomandat dacă ești gravidă sau alăptezi. Dacă ai orice altă afecțiune sau urmezi un tratament medicamentos este esențial să informezi medicul pentru a se evita problemele care ar putea apărea în urma interferențelor dintre Profhilo Body și tratamentele medicale pe care le urmezi.

Cat dureaza efectul?

Te poți aștepta la rezultate vizibile într-o lună dar cele mai bune rezultate le vei vedea după a doua sesiune. Ambele sesiuni trebuie să fie finalizate pentru a putea fi garantat un efect optim. O dată injectat, produsul va începe imediat să se răspândească și să producă efectele dorite. În urma acestei intervenții, pielea va avea un aspect vizibil mai bun.

Profhilo Body în sine, continuă să lucreze în piele timp de aproximativ o lună după tratament până când soluția va fi complet metabolizată de corp. Îți va stimula producția naturală de colagen și elastină ceea ce înseamnă că efectele de întinerire ale tratamentului tău vor continua chia și după ce a fost descompus în mod natural. După tratamentele inițiale este recomandat să se repete procedura o dată la 6 luni pentru a menține beneficiile.

Profhilo poate să fie utilizat împreună cu alte protocoale estetice pentru a spori beneficiile obținute. Medicul estetician îți va putea recomanda tratamentele complementare care să ajute în susținerea acestui proces de reîntinerire a pielii și reducerii laxității.

Pentru că frumusețea corpului înseamă armonia tuturor structurilor anatomice, un astfel de tratament personalizat poate să te aducă mai aproape de rezultate mult mai rapid.