• Epilarea definitivă cu laserul Alexandrite Motys AY – cel mai performant sistem de epilare laser de pe piață

OFERTA LUNII

Epilare definitivă cu Laser Alexandrite – Motus AY
Femei și Bărbați

Pachet 6 ședințe

Axila + inghinal total – 2900 lei
3 zone la alegere (ex: gambe/ coapse/ brațe) – 4900 lei
4 zone la alegere – 5900 lei
5 zone la alegere – 6900 lei
6 zone la alegere – 7900 lei

• Laser Alexandrite Natural – eficiență maximă, rezultate imediate
• Eficient inclusiv pe firele subțiri și deschise la culoare
• Tehnologia inovatoare Moveo oferă un tratament FĂRĂ durere
• Poate fi realizat în orice anotimp, inclusiv pe pielea bronzată

Procedura de epilare definitivă cu laserul Alexandrite este o metodă populară de îndepărtare a părului nedorit, deoarece este o soluție pe termen lung. Aceasta utilizează un fascicul laser pentru a ținti selectiv melanina din foliculii de păr, distrugându-i și împiedicând creșterea de noi fire de păr.

La Illuma Clinique, folosim cu succes echipamentul Motus AY de la Deka cel mai avansat sistem de epilare laser de pe piață.

În comparație cu alte aparate de pe piață, acest model este conceput pentru a oferi rezultate mai rapide și mai eficiente cu mai puține ședințe. Acesta utilizează o tehnologie avansată de răcire și un scanner de mare viteză pentru a asigura confortul pacientului în timpul tratamentului.

Ce este laserul Alexandrite pentru epilare definitivă?

Laserul Alexandrite este un tip de laser care utilizează o lungime de undă de 755 nm Alexandrite pentru a ținti melanina din foliculii de păr. Este singurul sistem eficient în tratarea tuturor tipurilor de păr, chiar și a părului subțire și deschis la culoare, și reprezintă cel mai înalt standard de calitate în domeniul epilării definitive. Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele Alexandrite au câștigat încrederea medicilor.

Inovația laserului Motus AY de la Deka vine și prin prisma noului aplicator Moveo, care dublează capacitatea de transmisie a energiei laser către piele. Mișcările simple și circulare elimină părul nedorit într-un mod rapid, sigur, eficient și nedureros.

În cadrul Illuma Clinique, te poți bucura de această procedură efectuată cu cel mai avansat echipament disponibil în prezent. Noua tehnologie permite resetarea dispersiei de energie, obținând astfel o absorbție de 100% a energiei, ceea ce înseamnă că avem nevoie de mai puțină putere pentru a obține aceleași rezultate în comparație cu alte sisteme de pe piață. În același timp, cu ajutorul emisiei cumulative, care permite livrarea de energie la impulsuri mai mici, distrugerea părului are loc într-un mod total nedureros pentru pacient și fără efecte secundare, cum ar fi arsuri sau decolorări, chiar și în cazul tipurilor de piele mai închisă la culoare.

Cum se realizează procedura?

Procedura de epilare definitivă cu laserul Alexandrite se realizează prin emiterea de impulsuri de lumină care vizează foliculii de păr. Acesta este trecut peste piele, emițând impulsuri de lumină care sunt absorbite de foliculii de păr. Căldura generată de laser deteriorează celulele de creștere a părului, împiedicând creșterea viitoare a părului.

Datorită noii tehnologii a aparatului Motus AY de la Deka, care integrează un aplicator cu vârf de safir, pierderea de energie reflectată este redusă, astfel încât vei putea observa rezultatele procedurii de epilare definitivă într-un timp mult mai scurt și fără efecte secundare.

Ce simți în timpul procedurii?

De regulă, în timpul procedurilor de epilare definitivă, pacienții pot simți o ușoară senzație de arsură sau disconfort. Însă, cu laserul Alexandrite de la Deka, acestă senzație este aproape inexistentă. Sistemul de răcire la contact cu pielea și mișcările repetate cu impulsuri la putere redusă induc o încălzire treptată, evitând durerea și efectele secundare.

Ce rezultate se obțin în urma procedurii?

Rezultatele variază de la o persoană la alta, dar majoritatea pacienților noștri observă o reducere semnificativă a creșterii părului în zona tratată. Procedura este cea mai eficientă pentru cei cu părul închis la culoare și pielea deschisă la culoare, deoarece laserul țintește melanina din păr. Cu toate acestea, superioritatea laserului Alexandrite vine tocmai din eficiența în a trata toate tipurile de păr, inclusiv părul fin și deschis la culoare. În funcție de așteptările tale și de tipul de piele sau de păr, este posibil să ai nevoie de mai multe ședințe pentru a obține rezultate optime. Numărul de ședințe va depinde de mărimea zonei tratate, de densitatea și culoarea firului de păr, precum și de ciclul de creștere al acestuia în zonele pe care dorești să le tratezi.

Cât durează o ședință?

În funcție de mărimea zonei tratate, procedura poate dura între 15 și 60 de minute. Cu cât zona este mai mare, cu atât va dura mai mult timp pentru a o trata.

Cum trebuie să te pregătești înaintea procedurii?

  • evită expunerea la soare sau la alte forme de radiații UV timp de 10-14 zile;
  • evită smulgerea firelor de păr prin procedee cum ar fi epilarea cu ceară sau cu aparatul de epilare. Acest lucru este necesar deoarece laserul țintește părul în foliculul pilos, iar dacă părul nu este prezent, laserul nu îl va putea ținti;
  • rade zona cu o seară înainte, utilizând lama de ras sau un trimmer care doar va rade firul de par;
  • informează echipa Illuma Clinique cu privire la orice medicamente, vitamine, suplimente sau produse pe bază de plante pe care le iei, deoarece unele dintre acestea pot afecta rezultatele.

Care sunt indicațiile după procedură?

  • evită expunerea la soare și aplicarea de loțiuni hidratante pe zona tratată;
  • evită exercițiile fizice intense sau activitățile care provoacă transpirație excesivă timp de câteva ore după procedură;
  • aplică cremă de protecție solară pe zona tratată pentru a proteja pielea de daunele provocate de soare.

Care sunt principalele reacții adverse?

La Illuma Clinique realizăm procedura de epilare definitivă cu laserul Alexandrite de la Deka, un echipament inovator care reduce semnificativ apariția reacțiilor adverse. În cazuri rare, acestea pot include roșeață, umflături, mâncărimi și durere sau disconfort la locul tratamentului, precum și cicatrici sau infecții.

Care sunt contraindicațiile?

Contraindicațiile pentru epilarea definitivă cu laserul Alexandrite pot include afecțiuni ale pielii, cum ar fi vitiligo sau psoriazis, precum și infecții cutanate active sau inflamații în zona care urmează să fie tratată. De asemenea, nu recomandăm procedura persoanelor care sunt însărcinate sau care alăptează.

Cât durează efectul?

Efectul procedurii de epilare definitivă cu laser Alexandrite poate dura luni sau chiar ani de zile. Rezultatele vor varia de la o persoană la alta, iar unele persoane pot avea nevoie de tratamente suplimentare pentru a menține rezultate optime. Este important ca, după procedură, să incluzi programări de monitorizare cu echipa Illuma Clinique pentru a evalua eficacitatea tratamentului și a determina dacă sunt necesare ședințe suplimentare.

Motus AY, cel mai performat sistem de Epilare Definitivă de pe piață

Țințește toate firele de păr, incusiv firele deschise la culoare și subțiri,

Epilare definitivă fără durere.

Deține un sistem dublu de răcire pentru confortul sporit al pacientului.

Siguranță maximă.

Poate fi realizat pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzată sau mai închisă la culoare.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare