fbpx
  • Lipoliza barbie dubla

Ce este tratamentul prin Lipoliza pentru barbia dubla?

Lipoliza este un tratament minim invaziv prin care este posibila diminuarea stratului adipos localizat dintr-o anumita zona. Astfel, celulele grase sunt distruse si mai apoi eliminate prin sistemul limfatic si circulator, fara a fi afectata functia hepatica.

Cum decurge tratamentul?

Cu ajutorul unor ace foarte subtiri se introduce substanta care distruge celulele grase in zona submandibulara. Numarul de sedinte se stabileste in urma consultului cu medicul. De obicei sunt necesare 3 sedinte la interval de aproximativ 3 saptamani.

Rezultatele incep sa se vada dupa aproximativ doua saptamani, intrucat procesul de ardere si eliminare a grasimii se realizeaza in timp. Un avantaj important al acestei proceduri este faptul ca celulele adipoase sunt eliminate complet in urma tratamentului, si chiar daca vor mai exista fluctuatii de greutate in viitor, zona barbiei nu va fi afectata deoarecele celulele grase au fost eliminate.

Cui se adreseaza acest tratament?

Tratamentul este ideal pentru acele persoane care isi doresc sa scape de barbia dubla, indiferent de greutatea corporala.

RECUPERAREA DUPA TRATAMENT

Pot aparea roseata, sesibilitate si edem timp de 48 ore post tratament.