• Lipoliza corporală cu PB Serum

OFERTA LUNII

Tratamentul Bărbiei Duble cu Ultraformer III

10% reducere la pachetele de 3 sedinte
Ultraformer III, lifting facial nechirugical
Ședintele se efectuază la două luni distanță

Beneficii Ultraformer III:

• lifting neinvaziv al pielii;
• “strânge” și ridică pielea lăsată, flască;
• reduce bărbia dublă;
• stimulează formarea de colagen nou;
• tratament fără timp de recuperare si fara restricii in sezonul cald

Știm că, în încercarea de a obține un corp sculptat și tonifiat, ai trece prin aproape orice metodă de remodelare corporală, unele mai mult sau mai puțin potrivite pentru nevoile tale. Dacă ești în căutarea unei soluții non-invazive, sigure și cu rezultate dovedite pentru a ținti grăsimea încăpățânată, atunci lipoliza corporală cu PB Serum ar putea fi o procedură mult mai eficientă de urmat. Această procedură inovatoare a câștigat popularitate pentru capacitatea sa de a redefini contururile corpului fără intervenții chirurgicale sau timp îndelungat de repaus, folosindu-se de puterea enzimelor pentru rejuvenarea pielii.

Ce este lipoliza corporală cu PB Serum?

Lipoliza corporală cu PB Serum este un tratament non-chirurgical de ultimă generație pentru remodelarea corporală, care are ca scop reducerea depozitelor de grăsime localizate și promovarea rejuvenării pielii. Această procedură implică utilizarea PB Serum, un amestec enzimatic care conține o cantitate fixă de acid hialuronic și cantități variabile de enzime: liaza – pentru reducerea excesului de apă, lipaza – pentru eliminarea țesutului adipos și colagenoza – pentru estomparea cicatricilor și reducerea vergeturilor. Acestea sunt proteine care există în mod normal într-o anumită măsură în corpul nostru și care contribuie la formarea și descompunerea substanțelor, dar și la buna funcționare a proceselor metabolice.

Prin intermediul PB Serum acestea țintesc și descompun celulele adipoase, facilitând eliminarea lor naturală din organism. Compoziția serului stimulează producția de colagen, ceea ce duce la îmbunătățirea elasticității și texturii pielii în zonele tratate. Acesta conține procente variabile de enzime. Prin urmare, pentru fiecare problemă se aplică un produs diferit. Procedura este o alternativă sigură și eficientă la liposucția tradițională, oferind pacienților posibilitatea de a obține un aspect mai sculptat fără riscurile și timpul de recuperare asociate cu intervenția chirurgicală.

Cum se realizează procedura?

Medicul clinicii începe procedura de lipoliză corporală cu PB Serum printr-o discuție detaliată despre rezultatele pe care dorești să le obții și despre istoricul tău medical. În timpul acestei consultații inițiale, va evalua zonele care urmează să fie tratate, iar apoi elaborează un plan de tratament personalizat pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor tale specifice. PB Serum se va aplica pe zonele vizate și va pătrunde în celulele adipoase, inițiind procesul de distrugere.

Ce simți în timpul procedurii?

Lipoliza corporală cu PB Serum este o procedură relativ confortabilă, iar majoritatea pacienților noștri resimt un disconfort redus sau deloc. Medicul Illuma Clinique va lua măsuri pentru a-ți asigura confortul în timpul tratamentului. În unele cazuri, se poate simți o ușoară senzație de încălzire sau o mică presiune în timpul injectării serului.

Ce rezultate se obțin în urma procedurii?

Unul dintre cele mai convingătoare aspecte ale lipolizei corporale cu PB Serum este reprezentat de rezultatele excelente și de aspectul natural pe care le oferă. Pe parcursul săptămânilor care urmează tratamentului, vei observa o reducere treptată a grăsimii localizate, rezultând un aspect mai neted și mai sculptat. În plus, stimularea producției de colagen duce la îmbunătățirea fermității și texturii pielii. Sistemul limfatic al organismului elimină în mod natural celulele adipoase descompuse, contribuind la efectul de remodelare. De obicei, pacienții raportează că se simt mai încrezători în corpul lor și că observă o definire accentuată în zonele tratate, cum ar fi abdomenul, coapsele sau brațele.

Protocolul combinat dintre Pb Serum si ședințele de radiofrecvență cu câmpuri electromagnetice ale tratamentului Venus Legacy  asigură rezultate mult mai rapide și mai eficiente în tratamentul celulitei și al laxității pielii de pe zona coapselor, a abdomenului, a gușei sau a zonei genunchilor.

Cât durează o ședință?

În funcție de dimensiunea zonei de tratament, procedura durează de obicei între 30 de minute și o oră. Numărul de ședințe necesare poate varia, de asemenea, în funcție de factori cum ar fi cantitatea de grăsime care trebuie să fie vizată și rezultatul dorit de pacient.

Cum trebuie să te pregătești înaintea procedurii?

Este simplu să te pregătești pentru procedura de lipoliză corporală cu PB Serum și nici nu necesită schimbări semnificative ale stilului tău de viață. Medicul specialist îți va oferi în timpul consultației indicații specifice pre-procedură. Acestea pot include menținerea unei bune hidratări, evitarea medicamentelor care subțiază sângele și evitarea bronzării sau a expunerii excesive la soare. Este esențial să informezi echipa Illuma Clinique cu privire la orice afecțiune medicală existentă sau intervenții chirurgicale anterioare pentru a susține siguranța și eficacitatea procedurii.

Care sunt indicațiile după procedură?

După procedura de lipoliză corporală cu PB Serum, poți să-ți reiei activitățile zilnice imediat sau cu un timp de repaus minim. Unii pacienți pot prezenta o ușoară roșeață, umflături sau sensibilitate în zonele tratate, dar aceste efecte sunt temporare și ar trebui să dispară în câteva zile. Este esențial să urmezi instrucțiunile post-procedură, care pot include masarea ușoară a zonelor tratate și evitarea exercițiilor fizice intense pentru o perioadă scurtă de timp. Medicul specialist va programa ședințe ulterioare și de urmărire pentru a-ți monitoriza progresul și pentru a se asigura că ai obținut rezultatele dorite în mod sigur și eficient.

Care sunt principalele reacții adverse?

Lipoliza corporală cu PB Serum este o procedură sigură și bine tolerată, cu puține reacții adverse. Cele mai frecvente dintre acestea sunt ușoare și temporare, cum ar fi roșeața, umflarea sau sensibilitatea în zonele tratate.  Aceste reacții se ameliorează de obicei în câteva zile și nu necesită nicio intervenție specifică. Echipa Illuma Clinique îți va oferi informații cu privire la ceea să te aștepți și la modul de gestionare a oricăror efecte secundare posibile.

Care sunt contraindicațiile?

Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu infecții active ale pielii, cu afecțiuni medicale severe sau cele cu antecedente de alergii la componentele serului nu sunt candidați potriviți pentru această procedură. Este esențial să ne comunici istoricul tău medical și orice medicamente pe care le iei pentru a asigura siguranța și eficiența procedurii.

Cât durează efectul?

Durata rezultatelor variază de la o persoană la alta. Cu o dietă și exerciții fizice adecvate și în funcție de factorii individuali ai stilului tău de viață, te poți bucura de rezultate de lungă durată. Este important să menții un stil de viață sănătos pentru a optimiza și susține efectele de modelare obținute cu ajutorul procedurii de lipoliză corporală cu PB Serum. Procesul natural de îmbătrânire a organismului poate influența, de asemenea, rezultatele, dar cei mai mulți dintre pacienții noștri declară că sunt mulțumiți de aspectul îmbunătăți pentru o perioadă îndelungată.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare