OFERTA LUNII


Rejuvenare facială Profhilo

Rejuvenare cutanată cu tratamentul biogenerator Profhilo, 2ml
1200 ron

• Efect bioregenerare– rezidă din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu masa moleculară mică, stimulând astfel producția endogenă de colagen
• Efect de fermitate- acționează pe pielea cu laxitate și remodelează țesutul ca rezultat al acidului hialuronic cu masa moleculară mare

Rejuvenare cutanată cu tratamentul bioregenerator Profhilo

Datorită progreselor din medicina estetică, știm că putem îmbătrâni frumos. Și nu este nimic în neregulă să ne dorim să ne păstrăm aspectul strălucitor și revitalizat pentru cât mai multă vreme.

Rejuvenarea facială este reprezentată printr-un protocol de tratamente folosite pentru a reface sau pentru a îmbunătăți textura pielii.

Contrar aparențelor, rejuvenarea nu se adresează doar celor maturi. Și nici exclusiv femeilor. Există tratamente de rejuvenare care pot fi realizate începând cu vârsta de 20 ani, în funcție de probleme cu care te confrunți.

Poți efectua un astfel de tratament fară perioadă de recuperare și fără semne vizibile? De acum da, deoarece Profhilo acționează asupra a două aspecte: bioregenerare– rezidă din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu masa moleculară mică, stimulând astfel producția endogenă de colagen și acid hialuronic și efect de fermitate- acționează pe pielea cu laxitate și remodelează țesutul ca rezultat al acidului hialuronic cu masa moleculară mare.

Pe scurt, este un acid hialuronic biotehnologic cu cel mai înalt grad de puritate, fără aditivi și are la bază o tehnologie de complecși hibrizi stabili care permite obținerea unor concentrații de acid hyaluronic de neimaginat până astăzi: 64 mg de AH în 2 ml.

Cum decurge tratamentul?

Simplu, ușor și fără durere! Cu doar 5 puncte de injectare și grație concentrației de 3 ori mai mare față de produsele injectabile obișnuite, hidratează, umple și susține țesăturile cu laxitate crescută.

Astfel, Profhilo este un antiaging complet: redensifică pielea cu un ușor efect de lifting și de ridicare, fără excesul de volum tipic al fillerelor cross-linkate.

Produsul permite pielii să producă singură acid hialuronic cu un efect de cascadă asupra producției de colagen și elastină.

Cât durează tratamentul?

Cât ai zice “regenerare”! Poți efectua tratamentul chiar și într-o pauză de masă!

Datorită purității ridicate și absenței aditivilor, produsul oferă o mare siguranță, prin urmare reduce efectele secundare.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Rezultatele? O piele compactă și hidratată, un efect de lifting și redensificare, pori micșorați cu aproape zero durere.

Protocolul complet standard al Profhilo prevede 3 ședințe la un interval de o lună cu o tehnică nouă Bio estetic Point care permite reducerea la minim a eventualelor efecte colaterale ale tratamentului și răspândirea la maxim a produsului în zona mandibulară.

Rezultatul final se observă în decurs de 7-10 zile.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

De regulă, tratamentul se repetă anual, în timp ce numărul de ședințe va fi stabilit în urma consultației.

Recomandări post tratament

După procedura de injectare trebuie să eviți expunerea la soare, solar sau temperaturi extreme și efortul fizic timp de o săptămână.

Evită să aplici machiaj pe zona tratată timp de 24 ore și alte proceduri dentare sau estetice în următoarele 14 zile.

Nu fuma 72 ore, deoarece nicotina accelerează reasorbția acidului hialuronic.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare