• INJECTARI ACID HIALURONIC

De ce apar ridurile si pierderea in volum la nivel fetei?

Pe masura ce anii trec, fibrele de colagen si elastina se degradeaza, scade nivelul de hidratare al tesutului, iar impreuna cu forta gravitationala, toate contribuie la pierderea aspectului de piele intinsa, facand loc liniilor, ridurilor si pierderii in volum la nivelul fetei.

Acidul hialuronic este o substanta de baza din dermul nostru, ce are rolul de a hidrata fibrele de colagen si elastina si de a retine apa in tesuturi.

Cum decurge tratamentul?

Primul pas in cadrul terapiei este reprezentat de o consultatie gratuita cu medicul nostru pentru a stabili obiectivele pe care doresti sa le atingi. In functie de acest lucru, medicul iti va recomanda protocolul potrivit pentru nevoile tale.

Apoi medicul va aplica crema anestezica pe zona ce se doreste a fi tratata, urmata de injectarea propriu-zisa cu substanta potrivita zonei respective.

Durata de mentinere a rezultatelor depinde de factori individuali. In general acestea se mentin aproximativ 1-2 ani pentru riduri si linii si 6 luni-1 an pentru buze.

Inainte de tratament:

Informati medicul despre alte proceduri pe care le aveti planificate (microneedeling, PRP, peelinguri), intrucat pot exista inflamatii sau posibile mici efecte adverse daca sunt asociate intr-o perioada scurta.

Informati medicul daca sunteti sub tratament imunosupresor doarece poate creste riscul de aparitie a infectiei in zona tratata

Informati medicul daca sunteti sub tratament cu anticoagulante, ibuprofen, aspirina, sildenafil, deoarece acestea pot creste riscul de aparitie a echimozelor (vanatai) la locul de injectare.

Dupa tratament:

In primele 48 ore evitati:

  • exercitiile fizice intense,
  • expunerea la caldura intensa (soare, sauna) sau frig
  • excesul de bauturi alcoolice.

Ce pot trata injectarile cu Acid Hialuronic?

In functie de zona injectata, se vor utiliza diferite tipuri de fillere, cu vascozitati specifice. Injectarile cu acid hialuronic pot fi utilizate pentru:

  • Estomparea ridurilor fine de la nivelul fetei, gatului si decolteului.
  • Umplerea santurilor nazogeniene (intre nas si colturile gurii)
  • Augmentarea buzelor (refacerea conturului pentru a trata ridurile fumatorului, dar si adaugarea de volum buzelor)
  • Corectia volumetriei faciale (marirea pometilor, a barbiei si a volumului lateral al fetei)

Care pot fi efectele adverse?

Este posibila aparitia edemului, senzatiei de mancarime locala si arsura sau a unor mici vanatai.

Disconfortul este temporar si dispare in decurs de cateva zile.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare