fbpx
  • MASAJ

Terapia prin masaj ofera multiple beneficii asupra organismului.

Creste intensitatea circulatiei sangvine, relaxeaza tesutul muscular si articulatiile, elimina toxinele, creste fluxul de oxigen si substante nutritive, ajuta la diminuarea stresului.

In functie de tipul de masaj efectuat, se vor folosi tehnici si manevre specifice ce implica acţionarea asupra corpului cu o presiune de diferite intensitaţi.

Tipurile de masaj oferite:

  • Masaj drenaj limfatic
  • Masaj relaxare
  • Masaj terapeutic
  • Masaj folosind tehnica Bowen

Masajul limfatic este o terapie ce poate fi complementare protocoalelor de remodelare corporala oferite in clinica. Are rolul de a dinamiza limfa in spatiile intercelulare, accelerand eliminarea toxinelor celulare.

Cum decurge o sedinta?

In functie de tipul de masaj ales, se vor folosi tehnici si manevre specifice ce implica acţionarea asupra corpului cu o presiune de diferite intensitaţi.

Atmosfera calda si linistita din cadrul clinicii te vor ajuta sa te relaxezi si sa obtii o stare de bine.

Cui se adreseaza acest tratament?

Tinand cont de versatilitatea tipurilor de masaj, acestea cuprind o sfera larga de indicatii: imbunatatirea elasticitatii şi mobilitatii pielii, imbunatatirea circulaţiei sangelui la nivelul ţesutului subcutanat şi conjunctiv, activarea limfei, contracturi musculare, hipotrofii şi atrofii musculare de diferite cauze.

Precautii sau contraindicatii

Masajul este recomandat persoanelor de orice varsta si nu exista contraindicatii in ceea ce il priveste.

Totusi, se recomanda precautie in cazul afectiunilor cutanate sau al tromboflebitelor şi trombozelor.