• PEELING CHIMIC

Peelingul chimic este o procedura utilizata pentru imbunatatirea aspectului pielii de la nivelul fetei, gatului si mainilor. Cu ajutorul substantelor aplicate, se obtine o exfoliere a stratului superior al pielii.

Exista trei tipuri de peeling chimic, fiecare fiind utilizat in functie de problema ce se doreste a fi tratata:

PEELING CHIMIC SUPERFICIAL

Se pot utiliza substante cum ar fi aidul glicolic, salicilic sau ferulic. Acestea indeparteaza stratul superficial al epidermului fiind utilizate pentru a trata petele pigmentare superficiale ridurile fine, punctele negre, albe, semnele post-acneice superficiale si pentru a reda luminozitate tenului.

PEELING CHIMIC MODERAT

Se utilizeaza pentru a exfolia atat epidermul cat si stratul superficial al dermului. Ofera beneficii in a trata riduri moderate si profunde, cicatrici post-acneice si pete hiperpigmentare.

PEELING CHIMIC PROFUND

Printre acizii folositi pot fi TCA sau phenol, acizi ce provoaca un efect la nivelul dermului profund. Procedura este utilizata pentru a elimina ridurile profunde sau cicatricile post-acneice semnificative. Necesita anestezie si o perioda mai mare de recuperare.

Cum decurge tratamentul?

Primul pas este cel de curatare a pielii cu un demachiant potrivit tipului de ten. Urmatorul pas este cel de protejare a zonelor sensibile (buze si nari) cu Silkses Protector hidratant cutanat. Urmeaza tratamentul de peeling propriu-zis prin aplicarea solutiilor destinate exfolierii. In functie de tipul de peeling, se pot utiliza 2 sau 3 tipuri de solutii, fiecare fiind aplicata in 1-2 straturi.

In functie de protocol, tratamentul se poate sigila la final cu o crema ce contine retinol pentru a accelera procesul de exfoliere.

Frecventa: 4-6 tratamente la 3-4 saptamani distanta. Numarul final de sesiuni depinde de evolutia pacientului.

Mentinere: sesiuni la fiecare 2 luni

ILLUMA Special Peels:

Peelinguri superficiale:

  1. Peeling ANTIOX – combate efectele radicalilor liberi si a poluarii asupra tenului 
  2. Peeling ANTI-ACNEE – destinat acneei comedoniene si tenului gras
  3. Peeling ILLuminator – reda luminozitatea si revitalizeaza tenul – o optiune excelenta inaintea unui eveniment
  4. Peeling REGENERARE – destinat combaterii semnelor post-acneice si a petelor pigmentare usoare
  5. Peeling INTENSE HYDRA – ajuta la captarea apei si a subtantelor nutritive in piele.

Peelinguri moderate:

  1. Peeling ANTI-AGE – Un sistem de peeling cu acțiune sinergica, cu agresivitate si timp de recuperare reduse la jumatate datorita sinergiei dintre TCA împreună cu o soluție Booster bogata în AHAs, vitamina C și acid fitic. Efecte: Revitalizant pentru ten tern, lipsit de luminozitate. Elimină ridurile fine. Catifelează aspectul pielii.
  2. Peeling ANTI-ACNEE PLUS – Sistem Anti-acnee care controlează producția de sebum, reduce leziunile inflamatorii ale acneei moderate și uniformizeaza nuanta tenului. Indicat in acneea papulo-pustuloasa si retențională, nodulo-chistică.
  3. Peeling DEPIGMENTARE – destinat combaterii petelor pigmentare moderat-severe.

Recuperarea dupa tratament

Perioada de recuperare difera in functie de tipul de peeling aplicat, putand fi de o zi in cazul unui peeling superficial, 3-5 zile in cazul unui peeling mediu si pana la 8-10 zile in cazul celui profund. In acest interval, pielea se descuameaza treptat, rezultatul fiind o piele luminoasa, fina, fara imperfectiuni.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare