fbpx

Diminuarea celulitei și o piele mai fermă cu BTL Lymphastim

Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Presoterapia este o metodă de slăbire asistată care se face prin drenaj limfatic, principala calitate a acestei proceduri fiind ameliorarea circulației sanguine și limfatice a taliei, brațelor și a picioarelor.

Mai mult decât atât, oferă o slăbire eficientă, reprezentând o alternativă sigură la liposucție. Corpul este modelat, în timp ce musculatura este redefinită într-un mod armonios.

Drenajul limfatic stimulează circulația limfei, astfel încât procesele de refacere și apărare ale organismului devin mai eficiente.

Lymphastim este un echipament modern, format dintr-un costum care îmbracă picioarele și abdomenul, conectat la un sistem de reglare. Costumul de drenaj are în interior mici compartimente independente, care se umflă cu aer în timpul ședinței și presează pe rând diferite părți ale corpului, de la picioare spre partea superioară, în sensul circulației limfei.

Sistemul limfatic joacă un rol important în sistemul imunitar al omului. Masajul limfatic utilizează principii anatomice și fiziologice despre sistemul circulator uman. Stimulează activitatea vaselor limfatice, ușurează trecerea limfei în locurile afectate și accelerează metabolismul din țesut.

Lymphastim funcționează pe principiul compresiei pneumatice (presoterapie), adică utilizează o presiune înaltă ce activează drenajul limfatic.

Nu în ultimul rând, elimină toxinele din corp, crește fermitatea și elasticitatea pielii, elimină stresul și oboseala.

Înainte de tratament

Înainte de tratament asigurați-vă că pielea dumneavoastră este curată. Nu aplicați loțiuni, creme sau machiaj înainte de tratament.

Cui se adresează tratamentul?

Cei mai bun candidați sunt cei care își doresc să diminueze aspectul celulitei, se confruntă cu retenție de apă și își simt picioarele grele și umflate, vor să își îmbunătățească sistemul natural de regenerare a organismului și vor o piele cu aspect ferm.

Cum decurge tratamentul?

Procedura este reconfortantă și extrem de plăcută. Veți fi îmbrăcat într-un echipament special, similar unei salopete. În timpul procedurii veți simți un masaj blând pe întreg corpul. Manevrele drenajului trebuie să fie extrem de blânde, deoarece limfa superioară circulă chiar sub epidermă.

Aparatul drenează limfa și sângele venos din întreg corpul. Tratamentul poate fi realizat oricând, chiar și zilnic.

Cât durează tratamentul?

O ședință de drenaj limfatic durează între 45 minute și o oră în funcție de tipul de protocol abordat.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Tratamentul optim este de 2-5 ședințe/săptămână, în funcție de gradul de celulită al pacientului și sensibilitatea țesutului tratat.

Care sunt rezultatele tratamentului?

Rezultatele sunt numeroase: reducerea celulitei edematoase, reducerea în circumferință a membrelor, reducerea senzației de picioare grele sau brațe grele, reducerea edemului.

După tratament nu există restricții sau indicații speciale.

Contraindicații:

Insuficiență hepatică sau renală;

Edem pulmonar acut;

Neuropatie acută;

Boli cardiovasculare decompensate;

Dureri de cauză necunoscută în zona abdominală;

Graviditate patologică;

Tumori;

Epilepsie;

Glaucom;

Boli infecțioase