• VENUS LEGACYTM PENTRU REJUVENARE CUTANATĂ

Venus Legacy este cea mai avansată tehnologie pentru tratamente de rejuvenare facială. Utilizează puterea Radiofrecvenței Multipolare, amplificată de Câmpurile Electro Magnetice Pulsate, intensificând sinteza de colagen.

Obținem astfel un lifting-facial, o piele mai fermă și mai luminoasă.

Protocoalele faciale Venus Legacy îți oferă:

reducerea ridurilor

netezirea pielii fetei, gatului si a decolteului

tratarea bărbiei duble

Rezultate vizibile, fără durere și fără timp de recuperare!

Înainte de tratament

Înainte de tratament asigurați-vă că pielea dvs. este curată. Nu aplicați loțiuni, creme sau machiaj înainte de tratament. Îndepărtați toate bijuteriile din zona tratată.

Cui se adreseaza acest tratament?

Tratamentul de rejuvenare cutanată cu Venus Legacy este recomandat atât femeilor, cat si bărbaților. El ajuta la îmbunătațirea aspectului pielii care începe să piardă elasticitatea odată cu trecerea timpului. Rejuvenare facială Venus Legacy este folosită și pentru reducerea grăsimii la nivelul feței și gâtului.

Cum decurge tratamentul?

Se curăță zona tratată după care se aplică un gel pe bază de glicerină. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea ta va atinge temperatura necesară și va rămâne în intervalul respectiv. Dar dacă simțiți că este prea cald, anunțați terapeutul și poate scădea ușor temperatura.

Tratamentele sunt confortabile. Unii spun că se simte ca un masaj relaxant cu piatră fierbinte.

Cât durează tratamentul?

Tratamentul de rejuvenare cutanată cu Venus Legacy durează între 15 și 30 de minute, în funcție de zonă.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților necesită 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde in funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se efectuează saptămânal.

Contraindicații:

  • Inflamație activă și / sau infecție în zona de tratament
  • Actual sau istoric de cancer
  • Boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
  • Un defibrilator intern / stimulator cardiac
  • Implanturi metalice (cu excepția celor dentare) în zona de tratament
  • Tulburare necontrolată a glandei tiroide
  • Gravida sau este supusă unei proceduri de fertilizare in vitro
  • Boli autoimune legate de piele
  • Implanturi de silicon și / sau injecții în zona de tratament

După tratament

Zona de tratament poate părea puțin înroșită și caldă la atingere, dar acest lucru va dispărea în 1-2 ore. Puteți reveni la programul dvs. zilnic imediat după tratament.

Nu este necesar un timp de recuperare și se poate aplica machiaj imediat după tratament.

Rezultate Obținute

*Rezultatele tratamentului individual pot varia.
Toate fotografiile cu rezultate sunt de la pacienți reali.

Despre Venus Legacy.

Venus Legacy™ folosește Radiofrecvența Multipolară și Câmpurile Electromagnetice Pulsate pentru a stimula încălzirea în profunzime a țesutului. Acest proces ajută la regenerarea fibrelor de colagen și  elastina, naturale pielii, dar și la micșorarea volumului celulelor grase. În același timp, un vacuum pulsat (VariPulse) atrage delicat în aplicator țesutul, făcând tratamentul mai confortabil și permițând energiei să circule în profunzime. Rezultatul constă într-un corp remodelat și redefinit și o piele mai fermă, fără celulită și riduri.

Reducerea celulitei și a ridurilor

Pe măsură ce îmbătrâniți, corpul dumneavoastră începe să producă mai puțin colagen și să stocheze mai multă grăsime – în cele din urmă duce la celulită, riduri, piele lăsată și alte semne de îmbătrânire. Venus Legacy™ folosește căldura pentru a stimula în mod natural producția de colagen și a descompune celulele grase, care elimină celulita și ridurile.