• Venus LegacyTM pentru reducerea in circumferinta

OFERTA LUNII

Bye-bye celullite 60’
Venus Legacy 60 minute
8 ședințe

2800 Ron

• Reduce considerabil aspectul celulitei
• Piele mai netedă și mai fermă
• Reducere în circumferință

OFERTA LUNII 

Abdomen reconturat 45’
Venus Legacy 45 minute
8 sedinte

2100 Ron

• Piele mai netedă și mai fermă
• Reducere în circumferință
• Reduce considerabil aspectul celulitei

Reducerea circumferențială cu Venus LegacyTM

Dacă mănânci sănătos și faci exerciții fizice, dar tot nu vezi rezultatele pe care le vrei, nu ești singur. Chiar și cu un plan de dietă și antrenament, mulți oameni încă se luptă cu grăsimea din jurul taliei. Nu trebuie să apelați la intervenții chirurgicale costisitoare sau dureroase pentru a obține corpul pe care îl doriți. Există o cale mai ușoară.

Tratamentul de slăbire non-chirurgical pentru corp, Venus Legacy, fololosește o tehnologie avansată pentru a furniza energie în siguranță și confort sub suprafața pielii, unde acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința. Rezultatul este o siluetă mai subțire, cu o formă mai definită. Tratamentele de astăzi pot viza atât zone mai mici, cum ar fi brațele și linia maxilarului, și zone mai mari, mai frecvent cu probleme, cum ar fi abdomenul și coapsele.

Înainte de tratament

Înainte de tratament asigurați-vă că pielea dvs. este curată. Nu aplicați loțiuni, creme sau machiaj înainte de tratament. Îndepărtați toate bijuteriile din zona tratată.

Cui se adreseaza acest tratament?

Cei mai buni candidați cunt cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic fără intervenții chirurgicale. Este posibil să aibă exces de grăsime corporală de care nu pot scăpa doar cu dieta și exercițiile fizice.

Cum decurge tratamentul?

Se curăță zona tratată după care se aplică un gel pe bază de glicerină. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea ta va atinge temperatura necesară și va rămâne în intervalul respectiv. Dar dacă simțiți că este prea cald, anunțați terapeutul și poate scădea ușor temperatura. Dacă terapeutul utilizează funcția VariPulse ™, veți simți, de asemenea, o aspirație blândă pe piele, ca un vid, pe măsură ce aplicatorul se mișcă în jurul zonei. Acest lucru poate fi redus, de asemenea, la nevoie.

Tratamentele sunt confortabile. Nivelul de căldură și aspirație poate fi ușor ajustat pentru confortul dvs.

Cât durează tratamentul?

Tratamentul durează între 15 și 30 de minute, în funcție de zonă.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților necesită 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde în funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se efectuează saptămânal.

Contraindicații:

  • Inflamație activă și / sau infecție în zona de tratament
  • Actual sau istoric de cancer
  • Boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
  • Un defibrilator intern / stimulator cardiac
  • Implanturi metalice (cu excepția celor dentare) în zona de tratament
  • Tulburare necontrolată a glandei tiroide
  • Varice în zona de tratament
  • Gravida sau este supusă unei proceduri de fertilizare in vitro
  • Boli autoimune legate de piele
  • Implanturi de silicon și / sau injecții în zona de tratament

După tratament

Zona de tratament poate părea puțin înroșită și caldă la atingere, dar acest lucru va dispărea în 1-2 ore. Puteți reveni la programul dvs. zilnic imediat după tratament.

Nu este necar un timp de recuperare și se poate aplica loțiune de corp imediat după tratament.

Rezultate Obținute

*Rezultatele tratamentului individual pot varia.
Toate fotografiile cu rezultate sunt de la pacienți reali.

Despre Venus Legacy.

Venus Legacy™ folosește Radiofrecvența Multipolară și Câmpurile Electromagnetice Pulsate pentru a stimula încălzirea în profunzime a țesutului. Acest proces ajută la regenerarea fibrelor de colagen și  elastina, naturale pielii, dar și la micșorarea volumului celulelor grase. În același timp, un vacuum pulsat (VariPulse) atrage delicat în aplicator țesutul, făcând tratamentul mai confortabil și permițând energiei să circule în profunzime. Rezultatul constă într-un corp remodelat și redefinit și o piele mai fermă, fără celulită și riduri.

Reducerea celulitei și a ridurilor

Pe măsură ce îmbătrâniți, corpul dumneavoastră începe să producă mai puțin colagen și să stocheze mai multa grăsime – în cele din urmă duce la celulită, riduri, pielea lăsată și alte semne de îmbătrânire. Venus Legacy™ folosește căldura pentru a stimula în mod natural producția de colagen și a descompune celulele grase, care elimină celulita și ridurile.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare