• VENUS VIVATM DIAMOND PENTRU REJUVENARE FACIALA

Venus VivaTM este cea mai avansată tehnologie pentru tratamente de rejuvenare facială. Utilizează puterea Radiofrecvenței Multipolare, amplificată de Câmpurile Electro Magnetice Pulsate, intensificând sinteza de colagen.

Obținem astfel un lifting-facial, o piele mai fermă și mai luminoasă.

Protocoalele faciale Diamond Venus VivaTM îți oferă:

reducerea ridurilor

netezirea pielii fetei, gatului si a decolteului

tratarea bărbiei duble

Rezultate vizibile, fără durere și fără timp de recuperare!

Înainte de tratament

Înainte de tratament asigurați-vă că pielea dvs. este curată. Nu aplicați loțiuni, creme sau machiaj înainte de tratament. Îndepărtați toate bijuteriile din zona tratată.

Cui se adreseaza acest tratament?

Tratamentul de rejuvenare facială cu Venus VivaTM este recomandat atât femeilor, cat si bărbaților. El ajuta la îmbunătațirea aspectului pielii care începe să piardă elasticitatea odată cu trecerea timpului. Rejuvenarea facială Venus VivaTM este folosită și pentru reducerea grăsimii la nivelul feței și gâtului. 

Cum decurge tratamentul?

Se curăță zona tratată după care se aplică un gel pe bază de glicerină. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea ta va atinge temperatura necesară și va rămâne în intervalul respectiv. Dar dacă simțiți că este prea cald, anunțați terapeutul și poate scădea ușor temperatura.

Tratamentele sunt confortabile. Unii spun că se simte ca un masaj relaxant cu piatră fierbinte.

Cât durează tratamentul?

Tratamentul durează intre 15 și 30 de minute, în funcție de zona.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților necesită 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde in funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se efectuează saptămânal.

Contraindicații:

  • Inflamație activă și / sau infecție în zona de tratament
  • Actual sau istoric de cancer
  • Boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
  • Un defibrilator intern / stimulator cardiac
  • Implanturi metalice (cu excepția celor dentare) în zona de tratament
  • Tulburare necontrolată a glandei tiroide
  • Gravida sau este supusă unei proceduri de fertilizare in vitro
  • Boli autoimune legate de piele
  • Implanturi de silicon și / sau injecții în zona de tratament

După tratament

Zona de tratament poate părea puțin înroșită și caldă la atingere, dar acest lucru va dispărea în 1-2 ore. Puteți reveni la programul dvs. zilnic imediat după tratament.

Nu este necesar un timp de recuperare și se poate aplica machiaj imediat după tratament.

Rezultate Obținute

*Rezultatele tratamentului individual pot varia.
Toate fotografiile cu rezultate sunt de la pacienți reali.

Despre Venus Viva.

Venus VivaTM este o soluție avansată non-chirurgicală pentru rejuvenarea faciala. Combină Radiofrecvența NanoFracționată și tehnologia SmartScan pentru reducerea cicatricilor post acneice, vergeturilor, rozaceei, porilor măriți, ridurilor profunde, iregularităților texturale și petelor pigmentare. Include și un aplicator DiamondPolar pentru eliminarea liniilor fine și ridurilor.

Este cel mai complet dispozitiv, pentru refacerea pielii, primul ș­i singurul sistem cu Radiofrecvență fracționată (RF) ce permite terapeutului controlul ablației ș­i al coagulării pentru o eficiența ridicată în rezolvarea problemelor medii ­și severe ale pielii.

Tratamentele sunt sigure pentru toate tipurile de piele ș­i timpul de recuperare este scurt.

Venus VivaTM este tratamentul de maximă eficiență dovedită clinic fiind autorizat de Health Canada (Autoritatea de Sănătate Publică din Canada) pentru proceduri care necesită ablația si reconturarea pielii.

Venus VivaTM – dispozitivul cu cele mai bune tratamente pentru cicatrici și piele, conform Aesthetic Everything Awards 2019