• PRP - TERAPIA VAMPIR

PRP (Plathelet Rich Plasma), inseamna plasma imbogatita cu trombocite si este cunoscuta si sub denumirea de Terapia Vampir. Trombocitele sunt celule ale sangelui cu rol extrem de important in refacerea si vindecarea tesuturilor afectate. Astfel terapia se bazeaza pe regenerarea tesutului din surse proprii, avand un puternic efect de rejuvenare prin stimularea productiei de colagen si cresterea fluxului sangvin la nivelul pielii. Se obtine o piele intinerita, mai ferma si mai luminoasa.

Terapia poate fi utilizata pentru orice zona unde se doreste imbunatatirea aspectului pielii. Tehnica presupune recoltarea sangelui de la pacient si reinjectarea acestuia dupa ce se obtine o plasma imbogatita cu factori de crestere. Aplicata prin tehnici speciale de injectare sau cu ajutorul echipamentului Nanopore (mezoterapie cu ace), reduce ridurile fine, ofera fermitate si luminozitate tenului.

Cum decurge tratamentul?

Tratamentul de bioregenerare cu PRP se realizeaza in 3 pasi:

Recoltarea de sange a pacientului.

Medicul sau asistenta extrage o cantitate mica din sangele pacientului utilizand o eprubeta speciala ce contine un gel separator cu rolul de a izola plasma imbogatita cu trombocite de celelalte elemente din sange.

Centrifugarea sangelui.

Folosind o centrifuga, eprubetele cu sangele recoltat vor fi centrifugate timp de 10-15 minute, timp in care se va curata tenul pacientului ca mai apoi sa se aplice crema anestezica pe zona ce urmeaza a fi injectata.

Injectarea plasmei imbogatite cu plachete.

Dupa centrifugare, celulele trombocite vor fi activate pentru a elibera factori de crestere folositi in mod natural de corpul nostru pentru a favoriza procesul de vindecare. Plasma este extrasa de catre medic din eprubete intr-o seringa si apoi incepe procedura de injectare.

Tratamentul este eficient pentru:

  • Revitalizarea si rejuvenearea pielii imbatranite, cu riduri si linii fine, lipsita de elasticitate
  • Imbunatatirea aspectul cicatricilor post-acneice
  • Reducerea porilor dilatati
  • Atenuarea cearcanelor
  • Reducerea aspectul vergeturilor
  • Stimularea cresterii parului

In functie de nevoile individuale, protocolul poate prevede 4-5 sedinte la distanta de o luna urmate de sedinte de intretinere la 6 luni-1 an.

Nu se recomanda utilizarea:

Datorita utilizarii sangelui propriu al pacientului, nu exista reactii adverse precum alergiile sau intolerantele.

Contraindicatiile sunt pentru pacienti cu boli autoimune, hematologice, epilepsie sau in sarcina si alaptare.

Recuperarea dupa tratament

In urma procedurii, pielea se inroseste iar eritemul poate persista 24h post-procedura. In unele cazuri, pot aparea si mici echimoze (vanatai).

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare