• Venus VivaTM cu Radiofrecvență Fracționată


Tratamentul cu Radiofrecvență Fracționată Venus VivaTM folosește micro pini care livrează sigur și eficient energia la nivelul pielii. Lezarea epidermei în acest fel determină un proces de vindecare naturală a țesutului. Deoarece leziunile sunt extrem de mici, tratamentul este mult mai confortabil decât laserele CO2 iar rezultatele sunt uimitoare.

Este tratamentul care poate trata rapid și eficient:

cicatricile acneice și alte cicatrici,

ridurile profunde,

rozaceea,

discromia pielii,

pielea cu aspect tern,

porii dilatați și pigmentarea pielii.

Înainte de tratament

Înainte de tratament asigurați-vă că pielea dvs. este curată. Nu aplicați loțiuni, creme, parfumuri, pudră sau machiaj înainte de sesiunea de tratament și evitați bronzarea. Îndepărtați toate bijuteriile din zona tratată. Dacă există, îndepărtați părul excesiv pe zona de tratament. De asemenea, după caz, terapeutul poate cere date despre istoricul medical.

Cui se adreseaza acest tratament?

Acest tratament se adresează persoanelor care prezintă semne de deteriorare a pielii, inclusiv riduri adânci, cicatrici, pori vizibili, vergeturi și / sau orice altceva care afectează textura pielii.

Cât durează tratamentul?

Fiecare sesiune durează 15-30 de minute, în funcție de zona tratată.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților necesită 3-4 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde de fiecare persoană în parte și de zona tratată.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se fac la un interval de 4 săptămâni între ele. Se recomandă câte un tratament de întreținere odată la 6 luni.

Contraindicații:

Nu se recomanda persoanelor cu:

  • Defibrilator intern / stimulator cardiac sau orice alt implant electric activ în organism
  • Orice afecțiuni active în zona de tratament (de exemplu erupții cutanate)
  • Istoric al tulburărilor cutanate sau al pielii foarte uscate
  • Actual sau istoric de cancer (inclusiv alunițe pre-maligne)
  • Afecțiuni concurente severe (de exemplu, afecțiuni cardiace)
  • Sarcina sau alăptarea
  • Istorie a bolilor în jurul zonei de tratament care este stimulată de căldură (de exemplu, herpes)

După tratament

Trebuie să așteptați până la 24 de ore de la tratament pentru a aplica orice machiaj sau loțiune. 

Pot exista inrosiri sau aspect de piele sensibilizata pentru 24 ore post-tratament. Aplicati protectie solara (cel putin SPF 30) in fiecare zi dupa tratament pentru a evita pigmentarea pielii cauzata de razele solare. Evitati exercitiile fizice solicitante, baile calde sau masajele pe zona tratata pentru 48h dupa tratament. Evitati expunerea la soare/solar.

Rezultate Obținute

*Rezultatele tratamentului individual pot varia.
Toate fotografiile cu rezultate sunt de la pacienți reali.

Despre Venus VivaTM

Venus VivaTM este o soluție avansată non-chirurgicală pentru rejuvenarea faciala. Combină Radiofrecvența NanoFracționată și tehnologia SmartScan pentru reducerea cicatricilor post acneice, vergeturilor, rozaceei, porilor măriți, ridurilor profunde, iregularităților texturale și petelor pigmentare. Include și un aplicator DiamondPolar pentru eliminarea liniilor fine și ridurilor.

Este cel mai complet dispozitiv, pentru refacerea pielii, primul ș­i singurul sistem cu Radiofrecvență fracționată (RF) ce permite terapeutului controlul ablației ș­i al coagulării pentru o eficiența ridicată în rezolvarea problemelor medii ­și severe ale pielii.

Tratamentele sunt sigure pentru toate tipurile de piele ș­i timpul de recuperare este scurt.

Venus VivaTM este tratamentul de maximă eficiență dovedită clinic fiind autorizat de Health Canada (Autoritatea de Sănătate Publică din Canada) pentru proceduri care necesită ablația si reconturarea pielii.

Venus VivaTM – dispozitivul cu cele mai bune tratamente pentru cicatrici și piele, conform Aesthetic Everything Awards 2019

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare