fbpx
  • Povestea noastra

Dupa ce a lucrat zece ani in domeniul farma, Alexandra Crasmaru si-a dorit sa intre in zona de antreprenoriat prin lansarea pe piata a unei clinici dermato – estetice care sa ofere oamenilor incredere si servicii de calitate. Dupa cum povesteste, si-a alocat timpul necesar pentru a se documenta cu privire la tehnologii si protocoale, cautandu-si echipa cu care sa porneasca la drum.

“Am vrut un loc unde sa te bucuri de servicii de calitate foarte buna, dar totusi sa te simti rasfatat si sa primesti atentia de care ai nevoie. Un loc unde vii cu drag.”

 

Mai multe despre viziunea si misiunea clinii intr-un interviu alaturi de fondatoarea clinicii noastre, Alexandra Crasmaru pentru comunitatea Business Leaders.

Illuma Clinique ofera acces la tratamente si mici interventii dermatologice, protocoale de rejuvenare faciala, remodelare corporala, recapatarea fermitatii pielii, reducerea celulitei, a cicatricilor si vergeturilor, alaturi de epilare definitiva cu laser dioda. O intreaga echipa de specialisti la dispozitia ta!

Care este diferentiatorul nostru?

Tehnologia inovatoare, premiata si recunoscuta international, alaturi de implicarea personalului, reprezinta bazele pe care am construit conceptul clinicii si promisiunea noastra de valoare.

In cadrul Illuma Clinique, produsele sunt atent selectionate pentru a putea realiza tratamente faciale personalizate fiecarei paciente, astfel incat, dupa o serie de sedinte realizate la un interval de timp stabilit, tenul / corpul, problemele sau afectiunile acestora sa fie diminuate sau tratate.

Credem cu tarie ca putem oferi tratamente dermatologice si estetice minim-invazive, asigurand rezultate asemanatoare bisturiului insa fara disconfort si fara timp de recuperare.

Unde ne gasiti?

Localizata in inima Bucurestiului, intr-o zona deosebita arhitectural, ce poarta istoria orasului, dar respira in acelasi timp freamatul si aspiratiile generatiei tinere, ILLUMA Clinique ofera un cadru relaxant si modern menit a va induce starea de bine.

Ce masuri de siguranta am luat in aceasta perioada?

Suntem o clinica medicala si tinem foarte mult la modul in care se face dezinfectia. Oricine intra in clinica trebuie sa poarte masca, botosei peste incaltaminte, halat de unica folosinta, oferim un saculet pentru geanta – aceasta nu va sta nici pe canapea, nici pe masa din cabinet. Totul se dezinfecteaza, avem lampi bactericide pe care le punem in functiune dupa fiecare pacient si incercam sa-i spatiem cat mai mult, astfel incat interactiunea sa fie minima.

Ce planuri avem pentru 2021?

Continuam sa aducem tratamente menite sa rezolve problemele cu care pacientele noastre ne-au spus ca se confrunta – si am imbogatit paleta de servicii cu estetica ginecologica si testul genetic pentru tratamentul alopeciei Trichotest.

Investim constant in educatie si ne propunem sa facem asta mai mult, printr-o serie de interviuri, live-uri si articole dedicate pe paginile noastre de social media, unde ne bucuram de prezenta celor care iubesc sanatatea, in toate formele ei.