• Povestea noastra

După ce a lucrat zece ani în domeniul farma, Alexandra Crasmaru și-a dorit să intre în zona de antreprenoriat prin lansarea pe piață a unei clinici dermato – estetice care să ofere pacienților încredere și servicii de calitate. Dupa cum povestește, și-a alocat timpul necesar pentru alege cele mai inovatoare la tehnologii și protocoale, punând accent pe echipa cu care a pornit la drum și care s-a dezvoltat constant în decursul celor 2 ani de la deschidere.

“Mi-am dorit un loc unde să te poți bucura de servicii de calitate excepțională, și în același timp să te simți răsfațat și să primești atenția de care ai nevoie. Un loc unde vii cu drag.”

 

Mai multe despre viziunea și misiunea clinii intr-un interviu alături de fondatoarea clinicii noastre, Alexandra Crâșmaru pentru comunitatea Business Leaders.

Illuma Clinique oferă acces la tratamente și micro-chirugie dermatologică, estetică dermatologică, intervenții de chirugie plastică, epilare definitivă cu laser alături de tratamente corporale pentru reducerea în circumferință și a celulitei. O intreaga echipa de specialisti la dispozitia ta!

Care este diferentiatorul nostru?

Tehnologia inovatoare, premiata si recunoscuta international, alaturi de implicarea personalului, reprezinta bazele pe care am construit conceptul clinicii si promisiunea noastra de valoare.

In cadrul Illuma Clinique, protocoalele sunt atent selectionate pentru a realiza tratamente personalizate fiecauii pacient, astfel incăt, după o serie de ședințe realizate la un interval de timp stabilit, tenul / corpul, problemele sau afecțiunile acestora să fie diminuate sau tratate.

Unde ne gasiti?

Localizată în inima Bucurestiului, într-o zonă deosebită arhitectural, ce poartă istoria orașului, dar respiră în același timp freamătul și aspirațiile generației tinere, ILLUMA Clinique oferă un cadru relaxant și modern menit să îți inducă starea de bine.

Ce planuri avem pentru anul viitor?

Continuăm să aducem tratamente menite să rezolve problemele cu care pacientele noastre ne-au spus ca se confruntă – și am îmbogățit paleta de servicii cu echipamente laser medicale adaugând totodată în 2022 și intervențiile de chirurgie plastică cu anestezie locală. Am mărit echipa de medici dermatologi, crescând astfel și ariile de specialitate în estetica și patologia dermatologică.
Investim constant în educație și ne propunem să facem asta constant, printr-o serie de interviuri, live-uri și articole dedicate pe paginile noastre de social media, unde ne bucurăm de prezența celor care iubesc sănaăatea pielii, in toate formele ei.