fbpx
  • Epilare definitiva – Venus VelocityTM

OFERTA LUNII

Epilare defintivă – Laser Diodă

Picioare lung, Inghinal total, Interfesier – 6 ședințe –  3900 Ron

Mustață, Axile, Inghinal total, Interfesier – 6 ședințe – 2400 Ron

Full body (6 zone) – 6 ședințe – 5800 Ron

Tratamentul de epilare definitivă cu laser diodă – Venus VelocityTM funcționează prin furnizarea de energie către foliculul de păr, unde este absorbită de pigmentul părului. Acest lucru distruge foliculul astfel încât părul să nu mai crească și produce o reducere permanentă a părului.

Tratamentul cu Venus Velocity poate fi realizat inclusiv vara, chiar si pe pielea bronzata, fiind sigur pe toate fototipurile de piele.

Rezerva-ti acum programarea la Illuma Clinique, pentru o piele catifelata si scapa de grija epilarii cu lama de ras sau ceara.

Tratamentul de epilare definitivă cu laser diodă – Venus VelocityTM func­ționează prin furnizarea de energie către foliculul de păr, unde este absorbită de pigmentul părului. Acest lucru distruge foliculul astfel încât părul să nu mai crească și produce o reducere permanentă a părului.

Părul crește într-un ciclu de trei etape: anagen (creștere), catagen (de tranziț­ie) și telogen (în repaus). Venus VelocityTM folosește tehnologia laser pentru a ­ținti foliculul de păr în stadiul anagen, atunci părul raspunde cel mai bine la tratament. Aproximativ 30% din păr se află în această etapă, motiv pentru care ave­ți nevoie de mai multe tratamente pentru a vedea rezultatele.

Tratamente rapide și fără durere.

Având o lungime de undă de 800 nm, Venus VelocityTM asigură nivelul optim între absorbția mare de energie a cromoforilor de melanină și penetrarea adâncă în piele, fiind sigură pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzată. Densitatea mare a energiei, și puterea de până la 2400 wati fac din Venus VelocityTM cea mai eficientă diodă laser pentru epilare definitivă.

Tratamentele sunt rapide, iar durata ședinței variază în funcț­ie de dimensiunea zonei de tratament. În cele mai multe cazuri, ședin­ele pot fi programate în timpul unei pause de prânz și pot fi tratate, în cadrul aceleiași ședinte, mai multe zone.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților primesc 4-6 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde de tipul de piele al fiecărei persoane, de culoarea și textura firului de păr și de zona tratată.

După tratament este recomandată. pentru întreținere, o ședință la o perioadă de 6 sau 12 luni.

Cat de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se efectuează la distanță de 4-8 săptămâni între ele.

Contraindicații:

  • Utilizarea de medicație de tip: retinol în prezent sau cu 6 luni anterior, tetraciclină și medicamente fotosensibilizante (antibiotic Roaccutane, Doxiciclina)
  • Boli ale sistemului imun (psoriazis) inclusive infecții HIV
  • Boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical
  • Boli infecțioase (herpes simplex activ la nivelul zonei tratate, lupus eritematos sistemic/cutanat, porfirie boală ereditară rară), alte boli de colagen sau vasculare
  • Istoric de sângerări sau utilizare de medicație anticoagulantă
  • Istoric de cicatrice cheloide sau hipertrofice
  • Istoric de cancer de orice tip
  • Epilepsie
  • Sarcina, Alăptare

Dupa tratament:

Dacă efectuați tratamentul de epilare definitivă cu laser diodă, puteți simți o ușoară arsură (precum cele de la soare) în jurul zonei de tratament, dar acest lucru ar trebui să dispară după cel mult 1-2 zile. Puteți utiliza o compresa pentru a răci zona dacă este necesar.

Unii pacienți pot prezenta, de asemenea, ceea ce pare a fi o erupție cutanată însoțită de unele mâncărimi ușoare. Acest lucru este, de asemenea, normal – este doar răspunsul pielii la energie. Roșeața și mâncărimea vor scădea peste câteva zile. Compresele reci sau unguentul cu antibiotice pot ajuta la accelerarea procesului de vindecare.

Rezultate Obținute

*Rezultate de la pacienti reali.

Fotografiile sunt făcute la o lună după ultima ședință de tratament.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite solicitare