fbpx

Pe timpul verii, acest subiect beneficiază de sute de articole. Când te gândești la vară, se împletesc un amalgam de emoții, dar toate duc în final la dorința de a o întâmpina în cea mai bună formă. Însă o dată cu trecerea sezonului cald, tindem de multe ori să neglijăm atenția pe care o acordăm îngrijirii pielii și a corpului.

Toamna ajungem să renuntăm rapid la dietele minune care promiteau un număr semnificativ de kilograme pierdute, probabil deja ai scăzut hidratarea corespunzătoare și ai renunțat să ieși la alergat în fiecare dimineața. Poate începi deja să te resemnezi ca vei obține rezultatele dorite și amâni toate aceste activități pentru următorul sezon cald. Noi, în schimb, suntem de altă părere și știm că pentru orice problemă trebuie să existe consecveță atât în alimentație, mișcare cât și in atenția pe care o acorzi terapiilor de întreținere.

Așa că pe lângă o dietă echilibrată sau exerciții pentru forță și masă musculară, pentru rezultate susținutee, ai nevoie de un bun prieten dispus să îți sară imediat în ajutor, dar care promite transformări miraculoase: Venus Legacy. Și chiar se ține de cuvânt!

Cu ajutorul tehnologiei avansate, tratamentul de slăbire Venus Legacy furnizează energie sub suprafața pielii unde acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința. Din fericire, acest tratament este potrivit și pentru zone mai mici: brațe, linia maxilarului, dar și pentru coapse. Pentru că nu-i așa? Starea de bine vine din interior, dar modul cum ne simțim cu adevărat este influențat de exterior. A te simți bine cu tine sună a clișeu, dar știi și tu că acest sentiment te umple de energie pozitivă, încredere în sine și brusc te transformi într-o nouă persoană: mai energică, mai ambițioasă, mai motivată.

O altă veste bună: Venus Legacy nu doar că topește grăsimea, ci ajută și la micșorarea celulelor de grăsime pentru a îmbunătăți aspectul de denivelare și a reduce semnificativ efectul de coajă de portocală . Mai mult, tratamentul va imbunatati si laxitatea pielii, asa ca in zonele in care pielea si-a pierdut din elesticitate, te vei bucura de o piele intinsa care isi recapata tonusul. Astfel te bucuri de un tratament 3 în 1: scapi de grăsime și de celulită, imbunatatind elsticitatea pielii totodata. Sună tentat? Da! Și chiar este!

Acest tratament revoluționar încălzeste în siguranță, topește grăsimea din zonele dificile și activează sistemul de drenaj limfatic al corpului care permite înlăturarea rapidă a grăsimii.

Acum că ți-am făcut cunoștință cu bunul tău prieten, probabil te întrebi: cum decurge tratamentul?

În primul rând, tratamentele sunt confortabile și asemănate deseori cu un masaj. Ajustăm nivelul de căldură și aspirație pentru ca tu să ai parte de relaxare absolută, în timp ce reduci celulita, circumferința taliei și îți refaci elasticitatea pielii pentru a stimula producția de colagen. În acest fel, crește în mod natural nivelul colagenului și al fibrelor de elastină, se declanșează restructurarea colagenului, ceea ce duce la o piele mai netedă și mai fină.

Fiind primul dispozitiv aprobat FDA, designul aplicatoarelor ajută căldura să penetreze bine pielea, fapt ce duce la îmbunătățirea circulației sangvine, drenaj limfatic și stimulează activitatea fibroblastelor. Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Cât durează o ședință? În funcție de zonele vizate, sedința pornește de la 30 minute si se poate întinde pana la 90 minute, astfel că tratamentul poate fi efectuat chiar și în pauza de masa. Nu există timp de recuperare, efecte adverse sau durere în timpul procedurii!

De câte sesiuni ai nevoie pentru a obține rezultate?

După doar o ședință, vei observa o îmbunătățire a structurii pielii, iar rezultatele prind contur pe măsura avansării ședințelor: pentru corp ai nevoie de 8-10 ședințe, în timp ce pentru față sau gât sunt recomandate între 6 și 8 ședințe.

Este cea mai eficientă metodă la ora actuală, iar rezultatele continuă să se optimizeze timp de 3-4 luni de la ultima ședință.

Îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase reprezintă doar o parte din beneficiile tratamentului. Per total, rezultatul obținut prin terapia de RadioFrecvență medicală Venus Legacy este un corp care arată mai subțire și mai sculptat, o piele mai fermă, care și-a recăpătat elasticitatea, fără celulită.

Știm că în mod constant apar noi echipamente intitulate a fi “cele mai eficiente”, iar din acest motiv, Venus Legacy dispune de tehnologii de ultimă generație care asigură rezultate excelente.

Nu o spunem noi, ci peste 3 milioane de femei și bărbați care urmează anual, la nivel global,  tratamentele Venus!