Buzele au un rol semnificativ asupra aspectului trăsaturilor feței. Au fost și vor rămâne un simbol al frumuseții feminine și atrag întotdeauna atenția celorlalți.

Dar care este totuși forma perfectă a buzelor? Secretul constă în buze bine proporționate și echilibrate uniform. Noi suntem de părere că cea mai atractivă formă a buzelor este cea care te face să te simți frumoasă și încrezătoare. În același timp, trebuie să știi că ele dezvăluie un pic și din personalitatea ta.

Un alt aspect important, pe lângă forma lor, îl reprezintă îngrijirea acestora. Majoritatea femeilor visează la buze hidratate, voluminoase și mai ales naturale. Și aici își face apariția amicul de nedăjde: acidul hialuronic! Reprezintă în acest caz soluția optimă.

Se regăsește natural în corp și are cele mai mari concentrații în ochi, în piele și mai ales în articulații. Atunci când se aplică la nivelul pielii, acidul hialuronic atrage apă, ceea ce permite acesteia să devină mai hidratată. De asemenea, îmbunătățește aspectul buzelor, adăugând formă, structură și volum.

 

Cum decurge procedura?

Cantitatea de acid hialuronic injectată poate fi controlată și decisă împreună cu medicul specialist, chiar în timpul procedurii. Tot în cadrul acestei etape se stabilește și tipul de acid hialuronic, astfel încât felul injectării să fie în conformitate cu așteptările tale.

Procedura începe cu aplicarea unui anestezic local, sub formă de cremă, astfel că injectarea acidului nu este însoțită de durere.

Nu necesită timp de recuperare, așa că poți pleca imediat după injectare.

Ne dorim să fii în primul rând cu zâmbetul pe buze, din acest motiv acidul hialuronic pentru mărirea buzelor utilizat de noi este de înaltă puritate, asemănător cu cel existent în corpul uman.

Și nerăbdătoare fiind, probabil că te întrebi când apar rezultatele? Ce ai zice dacă îți spunem că imediat?

Vei observa chiar după injectare o creștere a dimensiunii sau formei buzelor. Și nu doar atât! Buzele vor fi hidratate mereu, chiar și în anotimpul rece, când este frecventă uscarea și descuamarea lor.

Efectele secundare sunt aproape inexistente. Este posibiliă apariția edemului, senzației de mâncărime locală și arsură, dar disconfortul este temporar și dispare în curs de câteva zile. Sau este posibil să fii atât de încântată, încât să nici nu bagi de seamă.

Și mai mult decât atât, ești pe mâini bune. Reacțiile alergice sunt puțin probabil să apară, deoarece folosim doar substanțe 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății, similare celor din organism.

Pe scurt, intervenția este eficientă, sigură și accesibilă, nu presupune durere sau riscuri majore!

Cât durează efectul? Suficient de mult timp, de la 12 până la 18 luni. Luni în care buzele tale rămân intens hidratate și conturul lor îți insoțește fiecare zâmbet.