fbpx

Trebuie doar să respecți recomandările primite de la specialiștii noștri: să nu te expui la soare și să nu mergi la solar timp de cel puțin 7 zile înainte și după tratament pentru a evita riscul apariției de iritații, să te hidratezi corespunzător, să îți protejezi pielea de acțiunea razelor UV prin aplicarea de creme cu factor de protecție superior.

Și nu doar atât! Tratamentul Venus Velocity poate fi efectuat chiar și pe pielea bronzată! Astfel că nimic nu te împedică să ai pielea la care ai visat, nici măcar un anotimp!

Știm că îndepărtarea părului nedorit poate reprezenta o adevărată corvoadă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mai ales că imaginea frumuseții impune o piele frumoasă și catifelată, iar vara ne dorim să strălucim în rochițele colorate, salopetele înflorate, pantalonii scurți și să ne bucurăm pe deplin de căldură.

Fie că apelezi la tradiționala ceară sau la utilizarea cremelor de epilare, rezultatele nu sunt chiar cele mai dorite. Unde mai pui că sunt proceduri care devin costisitoare și cărora trebuie să aloci destul de mult timp. Iar timpul știm bine cât este de prețios!

Din acest motiv, tot mai mulți oameni au început să apeleze la procesul de epilare definitivă. Și dacă vara te-a luat pe nepregătite, nu este timpul pierdut!

Primul lucru pe care îl facem atunci când trebuie să luăm o decizie importantă este să ne documentăm.

Probabil că te întrebi ce se întâmplă după tratamentul de epilare definitivă, căci nu-i așa? Ai auzit o multitudine de opinii și nu știi încă dacă procedura reprezintă cea mai bună variantă pentru tine.

“O să mai crească firele de păr?”, “Este dureroasă? ” Rămân urme?” sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări cu care te confrunți atunci când vrei să iei decizia de a opta pentru o astfel de procedură.

Dar hai să aflăm: ce este epilarea definitivă?

În primul rând, vorbim despre o procedură care utilizează lasere ce emit o lumină care este instant absorbită de pigmentul firului de păr. Energia luminii distruge foliculii piloși prin transformarea ei în căldură. În mod normal, acești foliculi contribuie la creșterea firelor de păr, însă procesul este întrerupt o dată cu distrugerea lor. Laserul este dotat cu un sistem de răcire performant, care face ca ședința să fie cât mai reconfortantă.

Smulgerea firelor de păr, a iritațiilor apărute și a durerii resimțite în urma procedurilor tradiționale de epilare devin istorie cu ajutorul laserului diodă- Venus Velocity. Obții rezultatele dorite, iar epilarea nu va mai reprezenta un proces de rutină pentru tine.

Iar veștile bune nu se termină aici. Tratamentul poate fi aplicat pe orice parte a corpului, in orice anotimp, astfel că putem vorbi despre epilare facială definitivă sau epilare inghinală definitivă.

Cum decurge tratamentul și cât durează o ședință? Tratamentele sunt rapide, iar durata unei ședințe variază în funcție de dimensiunea zonei de tratament. Astfel, procedura poate fi efectuată în timpul unei pauze de prânz și pot fi tratate, în cadrul aceleiași ședințe, mai multe zone ale corpului. Ce trebuie să ai în vedere este faptul că zona nu trebuie să fie epilată cu ceară, cu cel puțin 3 săptămâni înainte.

De câte sesiune ai nevoie pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților primesc 6-8 tratamente pe zonă, însă numărul exact va depinde de tipul de piele al fiecărei persoane, de culoarea părului și de textura zonei tratate.

Rezultatele vor fi următoarele:

  • în 10-14 zile se vor elimina 15%-20% din firele de pe corp ce se aflau in faza de creștere la momentul tratamentului;
  • în 6-8 ședințe de terapie realizate pe zonele corporale se obțin rezultatele dorite;
  • în 6-10 ședințe de terapie aplicate pe zonele faciale se obțin cele mai bune rezultate.

Comparativ cu alte tipuri de epilare definitivă, laserul diodă oferă cele mai rapide rezultate. În plus, tratamentele de epilare se aplică pe toate tipurile de piele.

La finalul tratamentului se observă și o îmbunătățire a aspectului pielii. Aceasta devine mai fină și mai catifelată.

Durerea resimțită este minimă, ca un elastic de cauciuc pe piele, nu există risc de ardere sau de pigmentare, iar terapia cu laserul diodă Venus Velocity este de două ori mai rapidă decât cea efectuată cu alte dispozitive laser.

Beneficiile sunt numeroase, iar tu vei putea îmbrăca ținute elegante, inclusiv rochii scurte, diafane, oricând simți nevoia! Cu o piele lipsită de păr, netedă și catifelată, vei radia prin toți porii!

Tu? Bucură-te de tine așa cum ești și zâmbește din toată inima, pentru că vara avem noi grijă să fii mai frumoasă ca oricând!

Nu îți mai rămâne decât să te programezi pentru a te convinge!